VILLA – CASCO OPLEVERING
[Particulier]

De opdracht was duidelijk. De woning werd casco opgeleverd en de opdrachtgever had mij aangesteld als projectmanager om alles van A tot Z uit te voeren. Met de juiste partijen en wat hobbels die genomen moesten worden is de woning geheel voorzien van high end basis behoeften voor de verhuur. Na een aantal jaar zal de opdrachtgever hier zelf in gaan wonen.

Nadat we een prachtig stuk grond aan het Oegstgeestkanaal hadden gekocht, begon de bouw van ons huis in 2017. Mijn vrouw (Nederlandse) en ik (Zuid-Afrikaan) zijn van plan om over een paar jaar terug naar Nederland te verhuizen, dus voor ons was het belangrijk om al een thuis, iets om naar uit te kijken als we terug komen in Nederland. Omdat we in het buitenland woonden, wisten we niet wat het betekent om een nieuwbouwhuis af te werken………….. We wisten dat keuken, vloeren, badkamers en kasten enz. geregeld moesten worden, maar we hadden geen idee waar we moesten beginnen? Hoe gingen we het project vanuit het buitenland afronden?

Irma van IRMA interieurontwerp kwam te hulp. We kenden Irma via kennissen en na een paar telefoontjes nam Irma de rol van projectmanager op zich om dit pand te vervolledigen tot iets prachtigs dat de locatie verdiende. Irma heeft het vermogen om te filteren van ‘overweldigd zijn’ om het stap voor stap te doen en geen belangrijke details in het proces te missen

villa casco after trap design
villa casco design interieur schets trap
villa casco design schets

“Irma took a very important and personal project out of our hands. The final product; a well balanced and beautiful home would not have been possible without the incredible input, dedication and professionalism of Irma van Toledo. 

villa casco keuken interieur advies
villa casco bad interieuradvies
villa casco vloer
Scroll naar boven