logo irma interieurontwerp breda

IRMA VAN TOLEDO

Sinds 1998 geef ik met veel plezier en passie vorm aan leef- en werkruimtes. Elke interieurvraag is weer anders en daarmee kent elke opdracht een eigen uitdaging, en die uitdaging, die ga ik graag aan.

Mijn kracht is het creëren van een omgeving die is afgestemd op uw persoonlijke behoeften en wensen. Altijd gefocust op uw eigen, unieke identiteit. Dit kan uw huis, uw kantoor, uw winkel, uw restaurant of een andere plaats zijn die u nodig heeft om opnieuw in te richten.

Het is juist het achterhalen van die wensen en het vertalen ervan naar een verrassend ontwerp en uiteindelijke inrichting, wat mij drijft.

STAP 1: KENNISMAKEN

Het vraagt allereerst om een goed gesprek waarbij het soms nodig is om even uit de comfortzone te stappen

STAP 2: OP MAAT GESNEDEN CONCEPTEN

Daarna filter ik alle wensen naar een eigentijds, op maat gemaakt ontwerp. Of liever gezegd: verschillende op maat gesneden concepten omdat er altijd meerdere oplossingen mogelijk zijn.

STAP 3: DEFINTIEF ONTWERP IN 3D

Van het gekozen concept wordt een gedetailleerd definitief ontwerp gemaakt, onderbouwd met een 3D visualisatie.

STAP 4: UITVOERING & AFRONDING

Het ontwerp samen realiseren? Dat kan uiteraard! In de meeste gevallen begeleid en adviseer ik in het totale verloop van het proces, denk aan bouwbegeleiding en de inkoop van de inrichting van de nieuwe ontworpen ruimtes. Dat doe ik in samenwerking met gerenommeerde interieurbouwers, aannemers, architecten én uiteraard in nauw overleg met u, de opdrachtgever! Daarbij geldt: een vrouw een vrouw, een woord een woord! Ik hou van aanpakken en om goede afspraken met iedereen te maken en op te volgen.

irma interieurontwerp veilig
Video afspelen

Meteen
een gesprek
inplannen?

INTERIEURSTYLING

interieurstyling
interieur styling
irma van toledo in actie
footer irma van toledo

Scroll naar boven